Buff® on tuotenimi innovatiiviselle, käytännölliselle ja monipuoliselle tekstiiliasusteelle, jota on mukava käyttää. Se suojaa samalla sekä tuulelta, kylmältä että auringolta.

Buff® on monipuolinen asuste, jota voi käyttää kaulahuivina, hattuna, hikinauhana, päähuivina, maskina tai hiihtomaskina, urheillessa tai vapaa-aikana ilman, että tuote häiritsisi suoritusta.

Buff® - The original multifunctional headwear

Ystävänmyynnit

Fashion House Mikkolantie 1 A
00640 Helsinki

LA 25.11 klo 10-16

SU 26.11 klo 12-16

TERVETULOA!


Buff® on ensimmäisen markkinoille tulleen, saumattoman putkimaisen monikäyttöasusteen tuotemerkki, jonka omistaa Original Buff SA.

Alkuperäisten Buff®-tuotteiden valmistusmaa on Espanja. Valmistuksessa käytetään markkinoiden parhaita materiaaleja mm. Coolmax® Extreme, Windstopper®, Polartec® ja High Loft Polartec® Thermal Pro®. Kaikilla Buff®-tuotteilla on Öko-Tex 100 sertifikaatti.

Aidon Buff®-tuotteen tunnistaa painetusta Buff®-logosta, joka löytyy jokaisesta tuotteesta. Buff®-tuote on monipuolinen asuste, jota voi käyttää kaulahuivina, hattuna, hikinauhana, päähuivina, maskina tai hiihtomaskina, urheillessa tai vapaa-aikana ilman, että tuote häiritsisi suoritusta. Se suojaa samalla sekä tuulelta, kylmältä että auringolta.