Buff® on tuotenimi innovatiiviselle, käytännölliselle ja monipuoliselle tekstiiliasusteelle, jota on mukava käyttää. Se suojaa samalla sekä tuulelta, kylmältä että auringolta.

Buff® on monipuolinen asuste, jota voi käyttää kaulahuivina, hattuna, hikinauhana, päähuivina, maskina tai hiihtomaskina, urheillessa tai vapaa-aikana ilman, että tuote häiritsisi suoritusta.

Ostoskori

   >>   

Yhteystiedot

   >>   

Maksu

   >>   

Tilaus valmis


Yhteystietosi

Nimi*
Sähköposti*
Puhelinnumero
Osoite*
Postinumero*
Postitoimipaikka*
Lisätietoja
 
  * olen hyväksynyt toimitusehdot
  Tuotteiden hinta yhteensä 0.00 €
 

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilatut tuotteet toimitetaan postin välityksellä kirjeenä, maksikirjeenä tai postipakettina. Toimituskulut Suomessa 0 eur.

Tilaus tulee maksaa ennen toimitusta. Maksutapoina ovat Suomen Verkkolasku Oy:n tarjoamat maksutavat.

Arvioitu toimitusaika on 4 - 7 työpäivää. Useimmissa tapauksissa tuotteet postitetaan 1-2 työpäivän kuluessa siitä, kun maksusuoritus on tullut tilillemme. Jos toimitus olennaisesti viivästyy, pyrimme ilmoittamaan siitä asiakkaalle sähköpostitse tai puhelimitse.

Myyjä pidättää oikeuden tilauksen peruuttamiseen, jos tilattu tuote on loppuunmyyty tai jos tuotteen saatavuudessa on ylitsepääsemättömiä vaikeuksia. Myyjä pidättää itselleen oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

Asiakkaan on ilmoitettava tilatessaan nimensä ja osoitteensa sekä sähköpostiosoite ja vaihtoehtoisesti puhelinnumero. Myyjä säilyttää asiakastiedot turvallisesti eikä luovuta niitä kolmansille osapuolille.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Palautusoikeus

Verkkokaupan asiakkailla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla avaamaton, täysin käyttämätön ja myyntikuntoinen. Virheellisen tai postissa rikkoutuneen tuotteen asiakas voi halutessaan palauttaa veloituksetta asiakaspalautuksena. Ota yhteyttä ennen palautusta info@buff.fi tai soita numeroon 09 3404800.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, B-Trade Ky toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Sulje ikkuna